- Reklama -

San Jose potřebuje řešit katastrofální začátek. Vytrejduje gólmana?

- Reklama -

Tomáš Hertl s Radimem Šimkem v Praze, dva zábavné zápasy ve skvělé atmosféře. To byly asi poslední pozitivní okamžiky dosavadního průběhu sezóny San Jose. Jinak je to bída a zmar. Žraloci prohráli zatím všech pět svých utkání v ročníku.

A co je vůbec nejhorší? Nezdá se, že by výkony Sharks měly stoupající tendenci. Spíš jsou konstantně špatné. Mužstvo, před kterým leží dlouhá přestavba potřebuje nový impuls. A NHL insideři spekulují, že se Žraloci pokusí nakopnout svoji soupisku výměnou veterána v brance – Jamese Reimera.

Někdejší brankář Toronta, Floridy nebo Caroliny byl v centru spekulací o změně působiště už během letní přestávky. Své místo v Kalifornii si ale udržel na úkor Adina Hilla, který putoval do Vegas.

- Reklama -

Reimer je jedním z hlavních kandidátů na výměnu proto, že mu letos vyprší jeho kontrakt na 2,25 milionu dolarů ročně. Navzdory špatnému startu Žraloků má zkušený harcovník velmi slušnou úspěšnost zákroků – 91,9 %. Čtyřiatřicetiletý Kanaďan by mohl sloužit jako velmi slušná pojistka ambiciózního týmu, který si věří na dlouhou pouť vyřazovacími boji. Sáhne po něm někdo takový?

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -