- Reklama -

Šest největších zklamání úvodu sezóny 2023/24

- Reklama -

Stefano Rubino z magazínu The Hockey News poukázal na šest největších zklamání úvodu sezóny 2023/24. Pojďme se na ně podívat.

Edmonton Oilers – od favorita na titul se čekal lepší start sezóny než bilance 1-5-1 a gólový diferenciál -13. Horší bilanci má v NHL jen San Jose.

Washington Capitals – po vynechání play-off v minulé sezóně se zdá, že jsou Caps na sestupné dráze. Mančaft z hlavního města vstoupil do ročníku s bilancí 3-3-1 a průměrem 2,28 vstřeleného gólu na zápas.

Buffalo Sabres – od týmu na vzestupu se v této sezóně čeká boj o play-off, toho však nelze dosáhnout s 21. ofenzivou a 18. defenzivou ligy. Momentálně je s bilancí 3-5-0 na dně konference.

- Reklama -

Seattle Kraken – po úspěšné druhé sezóně v NHL je tu trápení. Tým odstartoval ročník s bilancí 2-1-2, přičemž doplácel zejména na nedostatečnou ofenzívu, když střílel jen 2,25 gólu na zápas.

Carolina Hurricanes – do sezóny vstoupili jako favoriti, na úvod ročníku je ale potápí brankoviště a obrana, která je jindy pro Canes silnou stránkou.

Pittsburgh Penguins – navzdory stárnutí jádra se tým chtěl udržet v bojích o titul a v létě proto získal Erika Karlssona. Jejich začátek sezóny s bilanci 3-4-0 však nevytváří naděje, že by tým zabojoval o další Stanley Cup.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -