Co můžete vyhrát

Zdravíme všechny soutěžíci. Na základě dlouholetých zkušeností se soutěžemi a kvízy všeho druhu jsme zjistili, že není jednoduché uspokojit všechny soutěžící jen jednou konkrétní cenou. Z toho důvodu jsme vymysleli takový model soutěže, kde si vylosovaný výherce může vybrat z několika nabízených cen tu, která mu bude nejlépe vyhovovat. Soutěžíme každý týden. Vždy v pondělí najdete na nhlnews.cz novou soutěžní otázku, na kterou můžete odpovídat. Ještě v ten samý den oznámíme výherce. Ti z vás, kteří zašlou svou odpověď a nebudou vylosováni, nemusejí zoufat. Všichni soutěžící budou automaticky zařazeni do celoroční soutěže. Výherce pak vyhlásíme po skončení finále Stanley Cupu pro sezonu 2014/2015.

Vybírat můžete z následujících cen!

(Upozorňujeme, že výherce si může vybrat pouze jednu z možností výhry, ne všechny)

Jednou za dva měsíce předplatné časopisu ProHockey (bude vždy uveřejněno, KDY)

Největší evropský časopis o NHL. Na našem trhu je zároveň jediným, který se této soutěži výhradně věnuje. Obsahuje informace o jednotlivých týmech a jejich hráčích, plakáty hokejových hvězd, fotografie ze zápasů, soutěže pro čtenáře. Od ledna 2002 je rozšířen o dvoustranu s portréty českých a slovenských osobností působících v NHL.

hvezdynhl2014Kniha Hvězdy NHL 2015

Již čtrnáctý ročník tradiční knihy od redakce časopisu ProHockey opět představuje 50 zahraničních a 20 „česko-slovenských“ hvězd nejlepší hokejové ligy na světě, zámořské National Hockey League. Tentokrát mezi 50 zahraničími portréty najdete také 10 nejzajímavějších trenérů NHL. Přečtěte si poutavé příběhy, prohlédněte si neobyčejné fotografie a ponořte se do podrobných statistik.
 

jaamojisynoveKniha Františka Kaberleho – Já a moji synové (atraktivně sepsaný životní příběh jedné hokejové rodiny)

Mužská pýcha je pro slavné muže občas pořádným břemenem. Jak jsem poznal Kabelky, takhle totiž mužským Kaberleovým všichni říkají, musím konstatovat, že pod tíhou pýchy se rozhodně neprohýbají. Jsou absolutně normální. Všichni tři podávají důkaz o tom, že je sice možné získat to, co chceme, ale jen tehdy, když umíme zdolat dvě základní věci: Úspěch a neúspěch.
 

Vstupenky 4+1  (tzn. výherce plus 4 osoby) hsdo soukromé Hokejové síně slávy v Lánech + BONUS 4+1 návštěva Muzea TGM v Lánech

Nápad vytvořit hokejovou sbírku, ve které můžeme najít největší legendy ledního hokeje, vznikl již v roce 2004. Od roku 2010 se povedlo shromáždit nejobsáhlejší sbírku exponátů, která představuje historii ledního hokeje od poválečné doby do přítomnosti. Rádi bychom tuto sbírku zpřístupnili všem návštěvníkům, kteří se zajímají o oblast ledního hokeje.

Jednotlivá čísla časopisu Pro Hockey – 10prohockeycasopisy ks z minulého roku (nesvázané).

Největší evropský časopis o NHL. Na našem trhu je zároveň jediným, který se této soutěži výhradně věnuje. Obsahuje informace o jednotlivých týmech a jejich hráčích, plakáty hokejových hvězd, fotografie ze zápasů, soutěže pro čtenáře. Od ledna 2002 je rozšířen o dvoustranu s portréty českých a slovenských osobností působících v NHL.
Vegetariánský oběd 1+1 (tzn. výherce plus jedna osoba) v retauracích Govinda Praha, Haribol Brno, Burfi Ostrava.

Góvinda Praha, Na hrázi 5 Libeň

govindaNaše restaurace vám již více než 20 let nabízí chutné vegetariánské menu. Originální recepty a chutě, které jinde neochutnáte. Přídavky k velkému menu jsou u nás zdarma. Řada námi používaných surovin pochází přímo z naší farmy Krišnův Dvůr. Jídlo se vydává u pultu, kde jsou k dostání i další sladké i slané chuťovky. Restaurace je nekuřácká a není zde na prodej alkohol, je vhodná pro děti. Většina zeleniny je oproti převážné většině restaurací čerstvá (nezmrazená).  Na každém stole je voda zdarma. Obsluha mluví i anglicky. Pokud jste u nás ještě nebyli, určitě nás vyzkoušejte.

Vegetariánská jídelna Haribol, Brno

haribolHaribol je vegetariánská jídelna založena lidmi, kteří vědí, co je správná a zdravá strava pro tuhle dobu plnou stresu a spěchu. Dále pořádáme svatby, promoce, oslavy… Důvodů, proč se člověk rozhodne jíst bezmasitou stravu je několik a často se prolínají nebo přechází v čase jedna v druhou. Samotné nejezení masa je tedy většinou až následek nějakého rozhodnutí. Naši hosté jsou z 90% nevegetariáni a jsou vždy mile překvapeni, jak chutná, pěkně vypadající a sytá naše nabízená jídla jsou.
 

burfiVegetariánská restaurace Burfi, Ostrava

Zveme Vás na netradiční pohoštění v příjemném prostředí, kde převažuje dřevo a další přírodní materiály. Potřebujete místo pro své prezentace, obchodní schůzky nebo setkání většího počtu lidí? Chcete oslavit narozeniny, svátek, maturitu apod.? Chtěli byste nabídnout svým přátelům a známým něco nového? Využijte prostor našich restaurací. Věříme, že Vám dokážeme nabídnout to nejlepší z mezinárodní vegetariánské kuchyně. Těšíme se na Vaši návštevu.