- Reklama -

Stars mají za sebou hororový zážitek

- Reklama -

Dallas se v sobotu těšil z vítězství 3:2 nad Seattlem, ale ještě několik hodin dozadu jeho členové rozdýchávali děsivý zážitek z cesty letadlem domů.

Nepříjemnou byla příhoda s letadlem, které se v Calgary neodlepilo od země a na náhradní se muselo čekat šest hodin.

Trenér Rick Bowness přiznal, že za více než 47 let pravidelného cestování v NHL se nikdy tolik nebál. „Letěli jsme na plný plyn po dráze a z ničeho nic kapitán zabrzdil. Všechno letělo kabinou,…“

67letý Bowness uvedl, že kapitán nejdříve informoval, že je všechno v pořádku. Další oznámení však bylo, že se v kokpitu objevil dýmy. Výprava z letadla musela vystoupit a čekat na letadlo, které letělo z Phoenixu, aby ji přepravilo do Dallasu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -