- Reklama -

Start NHL je znovu ve hvězdách

- Reklama -

Zahájení nové sezony NHL se možná odloží až na polovinu ledna. O tomto termínu a následné základní části zkrácené na 56 zápasů z obvyklých 82 nyní podle zámořských médií diskutují zástupci hokejové ligy a hráčské asociace NHLPA. Původně se mělo začínat už 1. ledna.

Start na Nový rok byl odložen, jelikož týmy budou potřebovat čas pro zahájení tréninkových kempů a přípravné zápasy. Podle TSN je pravděpodobné zahájení nejdříve 15. nebo 16. ledna s vyvrcholením finálovou sérií Stanleyova poháru začátkem července.

Přípravné kempy všech 31 týmů by měly otevřít na začátku nového roku, zhruba 2. ledna.

Komisionář NHL Gary Bettman v minulosti prozradil, že pro nadcházející sezonu je ve hře i varianta zápasů v krátkodobých „bublinách“, které by posloužily jako základny pro více utkání a mužstva by se v nich prostřídala. Inspirací pro ně byla improvizovaná dohrávka minulého ročníku, která se uskutečnila v uzavřených centrech v Torontu a Edmontonu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -