- Reklama -

Tarasenko míří do slavného klubu!

- Reklama -

Jeden z nejlepších zůstávajících nechráněných volných hráčů si našel nový domov. Hvězdný útočník Vladimir Tarasenko podepsal dvouletou smlouvu v roční hodnotě 4,75 mil. dolarů s Detroitem.

Tarasenko získal minulý týden svůj druhý Stanley Cup. Minulou sezónu strávil v Ottawě a na Floridě, přičemž v 76 zápasech vyprodukoval 23 branek a 32 asistencí předtím, než v 24 střetnutích play-off přidal pět gólů a čtyři asistence.

32letý Rus strávil většinu kariéry v St. Louis, které jej draftovalo v roce 2010 z 16. místa.

Tarasenko, který má za sebou roční smlouvu v hodnotě 5 mil. dolarů, má zkušenosti ze 751 utkání NHL, ve kterých vsítil 293 branek a nasbíral 629 bodů. V play-off odehrál 121 duelů se ziskem 73 bodů (49+24).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -