- Reklama -

Těžká rána pro Jets. Přišli o klíčového beka

- Reklama -

Winnipeg v sobotu prohrál s Vegas 4:5 po dvojnásobném prodloužení a v sérii prvního kola play-off tak prohrává 1:2 na zápasy. O zvrat se přitom bude muset pokusit bez jednoho ze svých nejlepších hráčů.

Sobotní duel nedohrál obránce Josh Morrissey, který utrpěl zranění v první třetině po kolizi s obráncem Golden Knights Zachem Whitecloudem. Do akce se ještě pokusil vrátit, ale po jednom střídání zamířil do šatny a už se nevrátil.

Hlavní trenér Rick Bowness po zápase informoval, že adepta na Norrisovu trofej sužuje zranění dolní části a že si v tomto kole play-off už nezahraje.

„Má zranění dolní části těla a v této sérii skončil. Příští týden vám budu moci říci víc,“ uvedl kouč.

- Reklama -

Morrissey byl druhým nejproduktivnějším hráčem Jets v základní části, když zaznamenal 76 bodů (16+60) v 78 střetnutích. Tým pak vedl s průměrným ice timem, který činili 24:14.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -