- Reklama -

VIDEO: Devils mocně dotahovali, ale ani 3 góly za 2 minuty jim nepomohly k výhře nad Capitals

- Reklama -

Dvě minuty pekla. Tak by si mohli pracovně hráči Washington Capitals pojmenovat časový úsek od 5. do 7. minuty druhé třetiny zápasu s New Jersey Devils. Ďáblové hráčům Washingtonu nasázeli během dvou minut tři góly a srovnali skóre na 3:3.

Po nepovedené první třetině a třech obdržených gólech Devils vyměnili brankáře. Akiru Schmida vystřídal Čech Vítek Vaněček. A ten viděl věci.

V čase 24:31 vstřelil první branku v zápase rozjetý Tyler Toffoli. Zkušený Kanaďan v předchozím utkání proti Montrealu vstřelil hattrick a zažívá výtečný vstup do sezony.

Druhá branka padla o 48 sekund později, když měl Timo Meier na brankovišti připravenou hokejku a skvělou přihrávku Jacka Hughese umístil do prázdné branky.

- Reklama -

Třetí gól Ďáblů v tomto časovém rozmezí vstřelil po nepřehledné situaci Nico Hischier.

Mohutný nátlak Devils korunoval ve 31. minutě Tyler Toffoli svojí druhou brankou v utkání, Ďáblové tak dokonali obrat na 4:3.

Jenže ve třetí třetině o sobě opět dali vědět Capitals a po 18 vteřinách vyrovnali stav na 4:4. V čase 52:09 pak Connor McMichael vstřelil vítězný gól. Na konečných 6:4 z pohledu Capitals pečetil gólem do prázdné brány Alex Ovečkin.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -