- Reklama -

VIDEO: Hattrick za sedm a půl minuty! Pastrňák září a přepisuje svá maxima

- Reklama -

Útočník Bruins David Pastrňák zaznamenal v NHL svůj první hattrick.
Ve třetí třetině duelu s Carolinou mu k tomu stačilo sedm minut a 26 sekund. K tomu přidal i jednu asistenci a stal se hlavním hrdinou večera. Jednadvacetiletý rodák z Havířova tak výrazně pomohl otočit skóre zápasu z 1:4 na 6:4 pro Boston.
„Byl to bláznivý zápas, prohrávali jsme a neměli moc energie. Pak se podařilo snížit a to nás nakoplo,“ řekl Pastrňák po vítězném souboji.
Český forvard nasbíral v 68 utkáních této sezóny 27 gólů a 68 bodů. K vyrovnání osobního rekordu z minulého ročníku mu chybí jenom sedm branek a dva body. S 41 asistencemi si své nové kariérní maximum už vytvořil.
V týmovém bodování je Pastrňák druhý.


- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -