- Reklama -

VIDEO: Ošklivý pád na mantinel zřejmě Condru nezastaví

- Reklama -

Tampa Bay má momentálně na marodce hned několik důležitých kmenový hráčů. Jsou to obránce Anton Stralman (zranění v dolní části těla), útočníci J.T. Brown, Michael Blunden (zranění v horní části těla) a Steven Stamkos (operace krevní sraženiny). V úvodu semifinálového utkání Východní konference proti NY Islanders musel kouč Tampy Bay Jon Cooper řešit další komplikaci ve složení svých útočných formací.
Domácí museli pozměnit sestavu, protože se jim zranil Erik Condra. Vše se seběhlo v páté minutě první třetiny. Condru, který zrovna bruslil pro puk do rohu obranného pásma Bolts, srazil Casey Cizikas. Devětadvacetiletý Američan upadl na led a zády vrazil do mantinelu. Po zákroku zůstal silně otřesený ležet na ledě a do kabin mu museli pomoct spoluhráči.
Během necelých dvou střídání strávil Condra na hrací ploše pouze 57 sekund. Dle vyjádření hlavního trenéra Lightning není zranění jeho svěřence tak vážné, jak vypadalo a Condra by měl v dnešním domácím utkání v Amalie Arena nastoupit.
„Při takovém nárazu to mohlo dopadnout mnohem hůř. Condra je tvrdý chlapík,“ sdělil Cooper. Zákrok centra Ostrovanů nechali rozhodčí bez potrestání. „Vypadalo to hodně ošklivě, ale zřejmě to byl hokejový zákrok,“ konstatoval trenér Blesků.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -