- Reklama -

VIDEO: Prostředníčky a zku*vený buzík. Andrew Shaw si uřízl ostudu

- Reklama -

Obhájci titulu z Chicaga podlehli v úterý před svými fanoušky St. Louis 2:3 a v sérii jsou tak za stavu 1:3 na zápasy pouhý krok od vyřazení (podrobnosti zde). Více než samotný výsledek však zámořská média zaujalo nepříčetné chování útočníka domácích Andrewa Shawa, který se po obdržení dvouminutového trestu ke konci třetí třetiny doslova utrhl z řetězů.
Kanadský forvard při cestě na trestnou lavici počastoval rozhodčího vztyčenými prostředníčky a poté mu ještě skrze plexisklo nadal do „zku*vených buzíků“.


Hráčovo nevhodné vystoupení se stalo okamžitě terčem pohoršení na sociálních sítích, kde bylo mnohými uživateli označeno jako homofobní. Hojně se proto spekuluje o Shawově případné suspendaci.

„Emoce byly velké. Nevím, co přesně jsem řekl. Nebyl jsem spokojený s vyloučením,“ citoval Shawova pozápasová slova sportovní redaktor Mark Lazerus.
Dobře rozpoložený kouč Blues Ken Hitchcock si naopak z celého incidentu utahoval: „Je to zábava. Přesně o tomhle je přeci hokej.“
UPDATE: Andrew Shaw byl za svou homofobní nadávku a vulgární gesta směrem k sudímu potrestán suspendací na jeden zápas a pokutou ve výši 5 000 dolarů.


Celý incident včetně vulgárních gest a nadávek zhlédněte v následujícím videu:

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -