- Reklama -

Vítězný gól byl OK, uvedl Bednar. Cooper se omluvil

- Reklama -

Hlavní kouč Colorada Jared Bednar neviděl nic špatného na gólu Nazema Kadriho, který v prodloužení čtvrtého zápasu finále Stanley Cupu rozhodl o výhře 3:2 nad Tampou Bay.

„Viděl jsem to a upřímně si myslím, že tam nic zlého nebylo,“ uvedl Bednar.

Kadri zajistil Coloradu vedení v sérii 3:1 na zápasy, přičemž se zdálo, že Avs měli při pomalém střídání příliš hráčů na ledě. Upozornil na to i trenér Bolts Jon Cooper.

- Reklama -

„Je to součást hry. Ta je plynulá. Střídáte během hry, stává se všelicos. Koukněte se na video – já jsem tak učinil víckrát – a uvidíte, že Tampa měla dva hráče naskakující do hry. V jednom bodě jsem na ledě napočítal sedm nebo šest jejich hráčů. Takto se tento sport hraje,“ poznamenal Bednar.

Cooper se ve čtvrtek omluvil, že na tiskové konferenci vyjádřil frustraci a následně čelil jen jedné otázce novinářů. Vysvětlil, že se na věc díval ze svého pohledu ze střídačky a novinářům musel čelit jen pár minut po emocionálním zápase.

Liga mezitím upravila zápis zápasu, který měl při vítězném gólu vedených šest hráčů Avalanche.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -