- Reklama -

Vrátí se bouřlivák Radulov do NHL? Myslím jen na CSKA, říká

- Reklama -

Jeden z nejvýraznějších hráčů KHL Alexandr Radulov, který kvůli zdravotním problémům vynechal nedávné mistrovství světa, upřednostňuje setrvání ve východoevropské soutěži a návrat do NHL prozatím nechystá.


Statistiky Alexandra Radulova v NHL naleznete zde.


Ruský útočník si zahrál v nejprestižnější lize světa v sezónách 2006/07, 2007/08 a 2011/12, kdy oblékal dres Predators. S Nashvillem se ale nerozešel v dobrém. Play-off 2012 nedohrál a kvůli nedisciplinovanosti byl vyřazen z týmu. Poté se vrátil do Ruska, kde podepsal smlouvu s klubem CSKA Moskva, jehož barvy hájil i v tomto ročníku.
V pondělí si v Kremlu převzal bronzovou medaili za sezónu 2014/15 a se svými spoluhráči také Pohár kontinentu pro nejlepší tým základní části.


„Mám ještě kontrakt na jeden rok. Řeknu vám to na rovinu. Myslím jen na CSKA,“ odpověděl Radulov na otázku o případném odchodu do zámoří.
Hokejistům, kteří dali přednost NHL, drží palce. „Důležité je, aby jim tam důvěřovali. Někteří odcházející hráči jsou už dostatečně zkušení, přizpůsobí se mnohem lépe. Kdo však neumí anglicky, bude mít problémy. Přeju jim všem úspěch, budeme je sledovat,“ dodal osmadvacetiletý forvard pro ruský portál championat.com.
Titulní foto: s.yume / flickr.com

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -