- Reklama -

Zohorna se vrací k Penguins

- Reklama -

Radim Zohorna se vrací k Pittsburghu. Penguins s ním v neděli podepsali roční smlouvu na 775 tisíc dolarů.

Český útočník působil v Pittsburghu už mezi lety 2020 a 2022, kdy většinu času trávil v záložním týmu ve Wilkes Barre/Scrantonu. Za Penguins odehrál během dvou sezon 25 zápasů s 10 body (4+6).

V posledním ročníku působil Zohorna u Calgary Flames a Toronto Maple Leafs. I tady byl většinou na farmách v AHL, v NHL odehrál 10 duelů s bilancí 1+0. Ve 41 zápasech AHL nasbíral 34 bodů (12+22), celkem tam během 102 zápasů za Wilkes-Barre/Scranton, Calgary Wranglers a Toronto Marlies nastřádal 66 bodů ve 10 utkáních.

Dvojnásobný extraligový šampion s brněnskou Kometou z let 2017 a 2018 letos reprezentoval Česko na svém prvním mistrovství světa IIHF.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -