- Reklama -

Boj o Karlssona pokračuje. Zakotví hvězdný bek v Texasu?

- Reklama -

Fanshop týmu
Novým favoritem na získání služeb obránce Erika Karlssona, který se může stát příští léto volným hráčem, jsou Dallas Stars. Informaci zveřejnil Chris Stevenson z portálu The Athletic. Novinář se odvolává na zdroj z prostředí NHL.
Zpráva o zájmu texaského celku přišla jen den poté, co Senators dali Karlssonovi svolení jednat o nové smlouvě i s jinými kluby.


Samotná Ottawa pak nabídla osmadvacetiletému zadákovi kontrakt s platem okolo 10 mil. amerických dolarů za rok. V zámoří se přesto očekává, že švédská superstar hlavní město Kanady opustí.
Podle Bruce Garriocha z deníku Ottawa Sun by Karlssona ve svém týmu rádi přivítali také Golden Knights, Lightning, Sharks a Rangers.
Rodák z městečka Landsbro podepsal současnou smlouvu, jež mu ročně vynáší 6,5 mil. dolarů, před sezónou 2012/13. V uplynulém ročníku odehrál 71 zápasů s bilancí devíti gólů a 53 asistencí.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -