- Reklama -

Další Češi mají v boji o NHL zatím smůlu

- Reklama -

Na svůj premiérový start v NHL si musí počkat další čeští hokejisté. Jejich kluby je poslali z kempů na farmy.
Útočník Sharks Lukáš Radil (28 let), který do zámoří zamířil po třech letech strávených v Kontinentální hokejové lize (čtěte ZDE), začne ročník v mužstvu San Jose Barracuda v AHL.
NEPŘEHLÉDNĚTE: Karlsson promluvil. A na Senators to nehází dobré světlo




Nashville zase posílá do záložního celku Miwaukee Admirals (AHL) obránce Filipa Pyrochtu (22 let) a brankáře Miroslava Svobodu (23 let). Oba hráči doposud působili v české extralize.
Tým Texas Stars (AHL) posílí bek Dallasu Ondřej Vála (20 let). Účastník dvou posledních MS dvacetiletých má před sebou už čtvrtý ročník v zámoří. V minulosti hájil barvy juniorských celků WHL Kamloops Blazers a Everett Silvertips.

Do nižší soutěže byl vyslán i zadák Lightning Dominik Mašín (22 let), který bude opět oblékat dres týmu AHL Syracuse Crunch. Slávistický odchovanec za ně naskakoval už předchozí dvě sezóny.
Fanda NHL
Titulní foto: Icon Sportswire
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -