- Reklama -

Dalších šest let pro Jakoba Chychruna

- Reklama -

Fanshop týmu
Arizona v úterý oznámila, že podepsala novou šestiletou smlouvu s obráncem Jakobem Chychrunem.
Podle informací Elliotta Friedmana ze stanice Sportsnet má dohoda průměrnou roční hodnotu 4,6 mil. dolarů.


„Jakob je mladý, velmi zručný bek s neskutečně světlou budoucností,“ uvádí v oficiálním klubovém prohlášení generální manažer John Chayka. „V posledních dvou letech bojoval se zraněními, přesto stále věříme, že má na to stát se našim klíčovým hráčem.“



V tomto ročníku si Chychrun (na titulní fotografii druhý zleva) odbyl premiéru až v úterním duelu s Detroitem. Předchozích 16 klání zmeškal vinou poranění kolene.
Dvacetiletý rodák z Floridy se nachází v závěrečném roku svého nováčkovského kontraktu. V minulé sezóně odehrál šikovný zadák 50 zápasů s bilancí čtyř gólů a 10 asistencí.
Chychrun započal svou kariéru v NHL na draftu 2016, kdy si jej Coyotes vybrali z celkového 16. místa.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -