- Reklama -

Dva trejdy: Washington měnil s Coloradem, Vegas poslali pryč Millera

- Reklama -

Fanda NHLV pondělí se otevře volný trh. Ještě předtím si však generální manažeři jednotlivých týmů pomocí výměn čistí prostor pod platovým stropem, či se zbavují hráčů, se kterými už nechtějí dále spojovat budoucnost svých klubů.
První výměnu má na svědomí Washington, který vyměnil Andre Burakovskyho do Colorada Avalenche. Čtyřiadvacetiletý rodák z Klagenfurtu, který má však švédský pas, se stane 1. července omezeným volným hráčem. Laviny za ně poslali do hlavního města USA útočníka Scotta Kosmachuka a druhou a třetí volbu v draftu 2020.
„Jsme nadšení, že můžeme přivítat velkého, rychlého a technicky velmi dobře vybaveného křídelníka, jako je Andre, v našem mužstvu. Navzdory svému věku už má spoustu zkušeností. Ve 24 letech vstupuje do nejlepších let své kariéry,“ řekl k výměně GM Colorada Joe Sakic.


Měnil i finálový soupeř Washingtonu ze sezony 2017-2018 Vegas Golden Knights. Za druhou volbu v draftu 2021 a pátou volbu v draftu 2022 poslali do Buffala obránce Colina Millera. Šestadvacetiletý zadák držící hokejku napravo přišel do Vegas z Bostonu. Ve městě hříchu se vypracoval mezi hvězdy defenzivy, ukázal se být i velmi produktivním.
„Velmi dobrý přírůstek pro Sabres, kteří nyní mají v obraně kromě Ristolainena, Montoura, Bogosiana a Caseyho Nelsona dalšího beka držícího hokejku napravo,“ napsal ke trejdu Jonathan Willis z The Athletic.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -