- Reklama -

Fatální chyba gólmana Holtbyho stála Caps zápas s New Jersey

- Reklama -

Fotbalovým výsledkem 0:1 skončila konfrontace Washingtonu a New Jersey. Autorem rozhodující trefy byl útočník Mike Cammalleri. K jediné změně na ukazateli skóre došlo v 50. minutě poté, co se domácí gólman Braden Holtby (na snímku) dopustil fatální chyby při rozehrávce u zadního mantinelu a Cammalleri pohodlně poslal puk do prázdné branky.
Aktivním napadáním dostal strážce washingtonské svatyně pod tlak Jaromír Jágr. „Moje chyba nás stála zápas. Cítím se hrozně,“ povzdechl si Holtby. „V takovéto fázi utkání musíte volit jistější řešení. Já to neudělal,“ dodala druhá hvězda zápasu.
Cory Schneider na opačné straně kluziště se podobného zaváhání vyvaroval, zastavil všech 30 puků a mohl si zaknihovat první čisté konto v sezóně.
„Myslím, že jsme se opravdu snažili celých 60 minut. Náš brankář chytal excelentně, velmi dobře jsme si vedli při hře ve vlastním oslabení. Samozřejmě, že jsme chtěli dát víc gólů, ale i tak jsme předvedli charakter týmu,“ sdělil trenér Devils Peter DeBoer.
Foto: Bridget Samuels

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -