- Reklama -

Florida je mimo hru, Jágr se chystá do Prahy

- Reklama -

Panteři přišli o víkendu o byť jen teoretickou šanci na postup do play off, Jaromíru Jágrovi tedy do konce sezóny zbývají odehrát pouhé dva zápasy. Nebo snad ne? V úterním rozhovoru pro deník Sport český útočník naznačuje, že i přes dřívější záporná vyjádření ještě zvažuje účast na mistrovství světa, které se uskuteční na domácí půdě.
„Domluvili jsme se tak, že se po sezóně co nejrychleji seberu a vrátím se do Česka. A normálně se zařadím do mužstva s tím, že není jisté, jestli budu na mistrovství hrát,“ prozrazuje Jágr detaily dohody s reprezentačním koučem Vladimírem Růžičkou.
„Budu trénovat a uvidí se, jak se to celé vyvine. Do Prahy si beru brusle, ale jestli je nazuju, to nikomu nezaručuju,“ dodává nejslavnější český hokejista.


Jágr se během své bohaté kariéry zúčastnil devíti světových šampionátů, přivezl z nich dvě zlaté a dvě bronzové medaile. Po loňském neúspěšné bitvě o třetí příčku s Tre Kronor se reprezentace vzdal, vzhledem k místu konání letošního šampionátu se ale několikrát spekulovalo o tom, zda nezmění názor.
„Dokud byla šance bojovat (o play off), s nikým jsem o tom nemluvil,“ ctí 43letý forvard zásadu, že zaměstnavatel je na prvním místě. „Teď si s Růžou sedneme a z očí do očí to všechno probereme.“
Poslechněte si vyjádření manažera české reprezentace Slavomíra Lenera:

Foto/Photo by: s.yume

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -