- Reklama -

Jágrovi hrozí při All-Star Game dvojnásobná smrt

- Reklama -

Nevolte mě do Utkání hvězd, zapřísahal fanoušky Jaromír Jágr na začátku prosince, když bylo spuštěno internetové hlasování. „Hrát ve třech proti třem by mě zabilo, a já ještě nechci zemřít,“ prosil o slitování nejstarší hokejista NHL, kterému na konci ledna během exhibice v Nashvillu bude scházet půl měsíce do oslavy 44. narozenin.


Jenže fandové neposlechli a přiřknuli útočníkovi Floridy roli kapitána výběru Atlantické divize. Při pohledu na průběžné výsledky ankety měl možná český veterán dost času smířit se se svojí nominací, to by ovšem nesměl vidět, koho dalšího si hlasující přejí na ASG vidět. Jakmile byla včera zveřejněna konečná čísla, objevil se na Jágrově twitterovém účtu další zděšený výkřik: „Obával jsem se, že by mě mohla zabít hra tři na tři. Teď mám ještě větší strach. Bitka s Johnem Scottem, který má přes dva metry a 135 kilo, mě zabije určitě.“

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -