- Reklama -

Jarret Stoll se údajně přiznal k držení kokainu. Jeho zatýkání přihlížel i Drew Doughty

- Reklama -

U pátečního zatčení kanadského útočníka ve službách LA Kings Jarreta Stollalakings-fb (o incidentu jsme vás informovali ZDE) byli přítomni Drew Doughty, Martin Jones a další hráči kalifornského celku. O zákulisí hráčova „dopadení“ informoval zámořský portál TMZ.
Stollovi se stala osudnou bezpečnostní prohlídka v lasvegaském bazénovém středisku Wet Republic, po níž byl zatčen za držení kokainu a extáze. Celé nelichotivé události přihlíželi také jeho spoluhráči, kteří se podle TMZ účastnili neoficiální klubové sešlosti. Tentýž zdroj uvádí, že párty nenarušil ani Stollův exces a jeho následné uvěznění v Clark County. Mnozí Králové si naopak radovánky prodloužili na celý víkend.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Na svobodu se Stoll dostal po složení kauce ve výši 5 000 dolarů. Během výslechu se údajně doznal k tomu, že bílý prášek v jeho vlastnictví je kokain.
Stollovy příhody si všiml i bulvární deník New York Post. Hokejistovou dlouholetou partnerkou je totiž známá sportovní reportérka Erin Andrewsová.
Dvaatřicetiletý Stoll má za sebou sedmou sezonu v dresu Kings, s nimiž se v letech 2012 a 2014 radoval ze zisku Stanley Cupu. 1. července mu končí kontrakt a stane se nechráněným volným hráčem.
Titulní foto: Bridget Samuels

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -