- Reklama -

Jít hned na play-off? Hvězdy říkají "ano"

- Reklama -

Jednou z možností, jak obnovit tento ročník NHL, je také dohrát pouze play-off. Liga by sice přišla o tři týdny základní části, některým hráčům by to ale nevadilo. Patří mezi ně i největší hvězdy.
„Snažíte se odehrát co nejvyšší počet zápasů. Nevadilo by mi, kdybychom začali hned s play-off. Je tu ale hodně hráčů v rozdílných situacích,“ uvedl kapitán Penguins Sidney Crosby.
A podobný názor má i lídr Capitals Alex Ovečkin.
„Pro nás by bylo lepší, kdyby se play-off hrálo hned. Nechceme hrát utkání navíc. Radši bych hned naskočil do play-off,“ řekl novinářům hvězdný Rus.
Většina týmů stihla před nucenou pauzou odehrát 69 – 71 duelů a 11 až 13 jich stále bylo na programu. Tato klání nebo alespoň jejich část by naopak rádi stihli Anders Lee či Claude Giroux.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -