- Reklama -

Kapitán Anaheimu na prodej? Vynořil se prý vážný zájemce

- Reklama -

Fanshop týmuRyan Getzlaf celou svoji zámořskou kariéru neodmyslitelně patří k celku Anaheim Ducks. V Kalifornii získal svůj dosud jediný Stanleyův pohár v roce 2007. Loňská výměna jeho hokejového „dvojčete“ Coreyho Perryho ukázala, že u Kačerů není na nostalgii místo. Dlouholetý kapitán Ducks by tak mohl být na odchodu.
Pětatřicetiletý hromotluk v dresu Kačerů nastoupil do více než tisíce utkání v základní části a přes sto dalších jich přidal ve vyřazovacích bojích. Vzhledem k tomu, že Anaheimu letos skončil ročník nedohranou základní částí, má jeho vedení spoustu času k přemýšlení a na přetřes tak přišla i budoucnost jejich klíčového centra.
Zájem o kanadského hokejistu má podle různých zdrojů Nashville. GM Predátorů David Poile se nechal slyšet, že jeho tým není dostatečně dobrý a prohlásil, že některá jeho velká jména budou měnit adresy.
Poile nezahálí a při shánění posil se dovolal i do Kalifornie, kde se přeptával na dostupnost silového útočníka se obrovskými zkušenostmi. Podle zákulisních informací byla ve vzduchu nabídka dvou „balíčků“ hráčů, kdy v tom kačeřím byl právě Getzlaf, na straně Nashvillu Ryan Johansen.
Uvidíme Getzlafa v dresu města country nebo je to pouze kouřová clona?
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -