- Reklama -

Lucic nesouhlasí s trestem. Parťáka musíte bránit, říká

- Reklama -

Svou nespokojenost s rozhodnutím Oddělení hráčské bezpečnosti NHL vyjádřil i suspendovaný útočník Flames Milan Lucic. Ten byl za úder do tváře Kolea Sherwooda v sobotním duelu s Columbusem suspendován na dva zápasy.
Hokejisty se již zastal klub (čtěte ZDE).



Lucic se hájí tím, že chtěl pouze bránit spoluhráče.
„Bylo pro mě celkem zjevné, že ten hráč sekl nebo píchl našeho brankáře hokejkou a já jsem se za něj jen postavil,“ cituje známého hrubiána reportérka Kristen Andersonová.
„Ritter (David Rittich) mi řekl, že to bylo podruhé za tři utkání, co byl seknutý. Svého parťáka musíte chránit a já jsem víc než ochotný to udělat. Tato suspendace na tom nic nezmění,“ stál si za svým 31letý Kanaďan.
Na celý incident se podívejte pod tímto odkazem.
Lucic si odseděl druhé klání z trestu v úterý a ve čtvrtečním střetnutí s New Jersey bude již týmu k dispozici.

Anketa NHLnews:

 

- Reklama -

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -