- Reklama -

NHL, jak jste ji ještě neviděli. Úžasné záběry z kamery GoPro

- Reklama -

NHL a hráčská asociace NHLPA oznámila partnerství se společností GoPro, výrobcem speciálních videokamer pro sport a volné chvíle. Pro fanoušky to znamená, že by mohli sledovat zápasy z pohledu rozhodčích a jednotlivých hráčů. Šířka objektivu u těchto kamer činí takřka 18o stupňů a dovedou tak zachytit i to, co normální oko nepostřehne.
Jak uvádějí internetové stránky českého distributora Advanced Web Technologies, produkty GoPro umožnily milionům lidí sdílet se světem to, co milují. Od hluboce osobních zážitků jako zásnuby a narození až po ty, kterým se dá jen těžko uvěřit: nové světové rekordy, šílené kaskadérské kousky – a vše mezi tím.
Pohled z těchto kamer poskytuje fanouškům jedinečný pohled na různé hokejové disciplíny. Následující video bylo natočeno přímo v místě konání letošního All-Star Game v Columbusu.

Pokud by to někomu nestačilo, máme tu ještě zákusek v podobě vzácného pohledu do jedinečných dovedností některých hráčů. Video bylo natočeno v Newarku (stát New Jersey). Podívejte se na hokej z pohledu těchto borců: Patric Bergeron, Sidney Crosby, Taylor Hall, Patrick Kane, Henrik Lundqvist, TJ Oshie, Alex Ovečkin, Zach Parise, Tuukka Rask, Tyler Seguin, PK Subban a Jonathan Toews. Škoda jen, že nepřizvali některou z českých nebo slovenských hvězd.

100% záběrů točeno na kamery Go Pro HERO3+ a HERO4®.

- Reklama -
Pavel Šmerda
Narozen v krásném roce 1971, kdy ještě v lese zpívali ptáci a na stromech rostlo ovoce bez chemického postřiku :-), NHL mě fascinuje pro svoji rychlost a neuvěřitelně zvlaštní energíí, která mně okamžitě vtáhne do dění na ledě... Zvlášť atraktivní bylo pro mě sledování celé kariery mého nejoblíbenějšího hráče a tím není nikdo jiný než Tomáš Kaberle... Díky za vše Tome!

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -