- Reklama -

Ottawa si pojistila služby svého gólmana

- Reklama -

Fanshop týmu
Senators a brankář Anders Nilsson, který se mohl stát v létě nechráněným volným hráčem, se dohodli na podpisu nové dvouleté smlouvy v celkové hodnotě 5,2 mil. dolarů.
29letý Švéd se stěhoval do Ottawy v rámci trejdu mezi Sens a Canucks na začátku ledna. V uplynulé sezóně měl bilanci 14-19-1, úspěšnost zákroků 90,8 % a průměr 2,97 branky na zápas. V hlavním kanadském městě se uchytil jako dvojka za Craigem Andersonem.
„Jsme nesmírně rádi, že tu budeme mít Anderse další dva ročníky,“ cituje oficiální klubové prohlášení slova generálního manažera Pierra Doriona. „Tento podpis nám přínáší stabilitu do brankoviště, které je pro úspěch a další rozvoj týmu nesmírně důležité.“
Nilsson odstartoval svou kariéru v NHL na draftu 2009, kde si jej vybrali Islanders ze 62. místa. Ve slavné lize od té doby odchytal 141 duelů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -