- Reklama -

Potvrzeno. Zetterberg vynechá úvod sezóny

- Reklama -

Fanda NHL
Fanshop týmu
Henrik Zetterberg potvrdil spekulace z uplynulých dní. Zkušený útočník vynechá vinou problémů se zády přípravný kemp Red Wings i začátek nového ročníku. Jeho vyjádření přinesl švédský deník Aftonbladet.
„Nebyl jsem schopný trénovat a nemůžu hrát zápasy NHL bez toho, aniž bych byl dobře připravený, obzvláště v mém věku,“ řekl sedmatřicetiletý veterán.
Kapitán Rudých křídel posléze tuto informaci potvrdil i zámořským médiím. O ukončení kariéry nebo vynechání celé sezóny však nehovořil.
NEPŘEHLÉDNĚTE: Frustrovaný Zetterberg může znamenat velkou šanci pro Zadinu
„Vždy, když se pokusím přípravu zintenzivnit, objeví se symptomy a musím zvolnit,“ osvětlil Zetterberg své potíže.
Bez švédské hvězdy v sestavě bude muset hlavní kouč Jeff Blashill učinit několik změn. Jednou z nejvýraznějších bude posunutí Andrease Athanasiouse z křídla na pozici třetího centra za Dylana Larkina a Franse Nielsena.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -