- Reklama -

Rittich nebo Smith? Calgary řeší velký otazník

- Reklama -

Fanshop týmu
Flames stále nezveřejnili, který z jejich gólmanů dostane v sérii prvního kola play-off proti Coloradu přednost. Bude ve čtvrtečním zápase startovat Mike Smith nebo David Rittich?
Hlavní trenér Bill Peters po pondělním tréninku uvedl, že své rozhodnutí zveřejní až na poslední chvíli.


„Řeknu vám to ve čtvrtek. Půjdeme do utkání s brankářem, který nám dá tu nejvyšší šanci na vítězství,“ řekl kouč médiím.
V průběhu ročníku Peters oba gólmany zatěžoval rovnoměrně, v závěru základní části ale mírně upřednostňoval Smithe. Ten má i více zkušeností s play-off.
Sedmatřicetiletý Kanaďan patří mezi respektované veterány. V NHL chytal kromě Flames také za Dallas, Tampu Bay a Arizonu. Je mistrem světa z Česka z roku 2015 a jako trojka bral zlato také na olympijských hrách o rok dříve.
O jedenáct let mladší Rittich má za sebou naopak teprve první kompletní ročník v lize a chuť play-off doposud nepoznal.
Titulní foto: Icon Sportswire



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -