- Reklama -

Rozhodnuto. Filip Zadina putuje na farmu

- Reklama -

Útočník Filip Zadina začne svou profesionální zámořskou kariéru v AHL.
Rozhodnutí Detroitu vyslat talentovaného mladíka na farmu zveřejnil jako první Craig Custance z portálu The Athletic.
Red Wings si vybrali pardubického rodáka na letošním draftu z celkového 6. místa. Osmnáctiletý křídelník byl přitom v mnoha odhadech pasován dokonce jako třetí volba.




„Zatím mi to jde dobře, ale určitě mi to půjde ještě lépe,“ hodnotil se český křídelník v přípravě. „Chci zůstat v prvním týmu. Dělám pro to všechno. Snažím se hrát pro tým, blokovat střely a přispívat k dobré atmosféře v kabině. Vím, že později přijdou i góly a asistence.“

„Filip je blízko tomu, aby vytvářel mnoho akcí. Měl šance, ale ještě mu to příliš nevycházelo. Věřím, že se to časem zlepší,“ citoval tento týden slova hlavního kouče Křídel Jeffa Blashilla Ansar Khan z portálu MLive.com.

V minulé sezóně působil Zadina v QMJHL, kde za Halifax odehrál 57 zápasů s bilancí 44 gólů a 82 bodů. Rok předtím hájil barvy extraligových Pardubic.

- Reklama -

Anketa NHLnews:


Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -