- Reklama -

S Columbusem bych další smlouvu už nepodepsal, řekl Bobrovskij

- Reklama -

Sergej Bobrovskij vydal prohlášení, v němž jasně deklaroval, že nikdy nepomýšlel pokračovat v organizaci Blue Jackets.
„Nebyla žádná šance, abych s nimi spolupráci prodloužil,“ uvedl současný brankář Panthers pro portál Sport24. „Cítil jsem, že potřebuju změnu prostředí. A není to jen kvůli napětí, které mezi námi bylo.“

Bobrovskij podepsal 1. července s Panthers sedmiletý kontrakt poté, co v minulém ročníku nebyl v Columbusu stanoven v úvodním zápase jako startující gólman a v lednu dokonce jedno utkání proseděl na lavičce (psali jsme ZDE).
„Byl jsem suspendovaný vedením, protože tam byly nějaké konflikty…Necítil jsem se tam už dobře. I navzdory tomu se Jackets celý ročník snažili a snažili, abych podepsal další kontrakt,“ pokračoval 30letý Rus.


Dvojnásobný držitel Vezina Trophy dodal, že mu tým dokonce nabízel psychologa, což sám popsal jako něco „divného“, jelikož ve 21 letech už jednoho měl.
Bobrovskij strávil uplynulých sedm let v Ohiu, předtím působil dva roky ve Philadelphii. S Floridou podepsal jako nechráněný volný hráč smlouvu na 70 miliónů.
Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -