- Reklama -

Show must go on. Chára podepsal s Bruins úžasnou smlouvu

- Reklama -

I navzdory tomu, že Slovák Zdeno Chára nedávno slavil své jednačtyřicáté narozeniny, je stále nejvytíženějším bekem Bruins. A slavný klub z Massachusetts si je toho náležitě vědom. Ve středu Boston oznámil, že s trenčínským rodákem podepsal nový roční kontrakt.
Dvojnásobnému medailistovi z mistrovství světa, který u Mědvědů zastává od léta 2006 roli kapitána, vynese nová smlouva pět miliónů dolarů. To je o rovný milión více než v tomto ročníku. K tomu bude mít ještě možnost přivydělat si 1,75 miliónů na bonusech.


Chára v této sezóně strávil na ledě v průměru 23 minut, čímž v této statistice předčí i mladší spoluhráče Torreye Kruga nebo Charlieho McAvoye. Doposud také nasbíral 23 bodů za sedm gólů a 16 přihrávek.
Jeden z nejlepších slovenských hokejistů všech dob bude v příštím ročníku atakovat metu 1500 zápasů v NHL.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -