- Reklama -

Smůla v Detroitu. Tým je bez bodů i gólmanů

- Reklama -

Red Wings bude chybět gólman Jimmy Howard, který ve středu proti Torontu utrpěl zranění dolní části těla. Jeho stav se bude posuzovat na denní bázi.
Za situace, kdy je pro nemoc mimo hru i Jonathan Bernier, dostane šanci v prvním týmu Calvin Pickard.


Howard putoval do šaten už v 10. minutě klání. Paradoxem je skutečnost, že původně měl odchytat duel Bernier. Ten se ale necítil dobře.
Detroit již povolal z farmy v Grand Rapids Pickarda, který je v organizaci prvním rokem. V 15 střetnutích AHL má bilanci 7-6-2 a úspěšnost zákroků 89,8 procenta.
27letý Kanaďan má za sebou v NHL 104 duelů, které nasbíral v dresech Colorada, Toronta, Philadelphie a Arizony.
V bráně posledního týmu soutěže jej nečeká snadná práce. Howard i Bernier se za děravou obranou trápí a v průměru v tomto ročníku kryli 88,7, respektive 89,3 procenta střel.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -