- Reklama -

VIDEO: Ducks přišli o gólmana Gibsona

- Reklama -

Kačeři z Anaheimu si ve finále Západní konference proti Nashvillu připsali po sobotním nezdaru třetí prohru. Gólman John Gibson zápas nedochytal, ze hry ho vyřadilo blíže nespecifikované zranění v dolní části těla a v brance Ducks ho po dvaceti minutách nahradil Jonathan Bernier.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Je možné, že Gibsonovy zdravotní problémy nebudou nijak vážné. Třiadvacetiletý Američan se totiž po utkání nechal slyšet, že chce v pondělním utkání na ledě Nashvillu opět chytat.
„Možná z něho mluvil adrenalin. Podstoupí prohlídku a uvidíme,“ komentoval vyjádření svého svěřence kouč Anaheimu Randy Carlyle. „Jeho stav je zatím hodnocen jako day-to-day (ze dne na den),“doplnil.


Bude vás zajímat:

- Reklama -

Gibson zneškodnil všech deset střel, které na něj hosté v první třetině vyslali. Bernier si ve zbývající části zápasu připsal šestnáct bezchybných zákroků. Na pokusy Colina Wilsona a Pontuse Aberga byl ale krátký.

Foto/Photo by: Bridget Samuels

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -