- Reklama -

VIDEO: Jágr si na ledě nenechá nic líbit. Vysvětlil to zostra i Phaneufovi

- Reklama -

Český útočník Jaromír Jágr nikdy nepatřil k hokejovým raubířům. Konflikty na ledě nevyhledává, ale rozhodně si nenechá od ostatních nic líbit. Když se na něj nějaký soupeř přehnaně oboří, nenechá výzvu bez odpovědi. Přesně v takové situaci se legendární osmašedesátka ocitla i v nedělním utkání NHL proti Ottawě.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Incident se odehrál v polovině 6. minuty první třetiny před brankovištěm Senátorů. Florida zrovna hrála přesilovou hru a po přerušení hry se Jágr dostal do rozmíšky s Dionem Phaneufem. Jágr se urostlého Kanaďana nezalekl a ukázal, že se o sebe na ledě umí postarat. Rozhodčí oba kohouty brzy roztrhli a k větší potyčce tak nedošlo.


Navíc v čase 11:37 musel obránce Ottawy čelit odvetě ze strany důrazného forvarda domácího celku Shawna Thorntona. Jágrův mstitel inkasoval od rozhodčích dvě plus dvě minuty za hrubost plus osobní desetiminutový trest, Phaneuf obdržel pouze menší trest za hrubost.

- Reklama -

Bude vás zajímat:


Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -