- Reklama -

VIDEO: Niskanen protrhl střeleckou smůlu parádní trefou do sítě Philadelphie

- Reklama -

Matt Niskanen se rozdílovým gólem ze 46. minuty podílel na nedělní výhře Washingtonu 3:2 nad Philadelphií. Byl to jeho první gól od 15. října 2015, kdy se prosadil v duelu proti Chicagu. Dosáhl ho po úžasném sólu přes celé hřiště. Šikovný obránce Capitals sice má po 51 zápasech na kontě 23 bodů, branku ale vstřelili v této sezóně teprve třetí. Čekal na ni 47 zápasů.
„Nemusí to být jen první dva útoky, které stále přispívají,“ radovala se první hvězda večera. „V sobotu dala gól naše čtvrtá útočná řada, dnes dva od obránců. To je součást týmové hry. Narážíme na různé týmy a tím se otevírají různé prostory, ze kterých můžeme udeřit. Funguje na ně různá taktika.“

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -