- Reklama -

Zebra na trávníku! Rozhodčí NHL bude hrát na golfovém U.S. Open

- Reklama -

Fanda NHL
Stanley Cup je v plném proudu, rozhodčí NHL Garrett Rank se přesto plně soustřeďuje na jinou velkou sportovní událost. Třicetiletý rodák z Ontaria se kvalifikoval na prestižní golfový turnaj U.S. Open!


Rank má za sebou několik šampionátů pod hlavičkou United States Golf Association, na U.S. Open se ale objeví poprvé.
„Stál jsem na ledě vedle nejlepších hokejistů na světě…příští týden budu hrát s nejlepšími golfisty. Dost si to užívám,“ cituje jeho slova na svém twitterovém účtu novinář Adam Stanley.


Rank se stal sudím na „plný úvazek“ v roce 2014. V letošní sezóně NHL odpískal 73 zápasů včetně několika duelů play-off.
„Dlouho jsem se pohyboval na amatérské úrovni, ale hrát se světovými špičkami…cítím pokoru. Jsem hrdý a poctěný,“ přidává jeho další vyjádření žurnalista Kevin Prise.
U.S. Open letos probíhá ve dnech 14. 6. až 17. 6.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -