- Reklama -

Jágrmánie na NOVA Sport. V únoru se můžete těšit na šest utkání s českou megastar

- Reklama -

Hlavními lákadly pro únor jsou na stanici NOVA Sport 1 a videoportále VOYO zápasy českých hráčů. V sobotu 6. 2. od 20:05 nastoupí Tomáš Plekanec a Tomáš Fleischmann do duelu Montreal Canadiens vs Edmonton Oilers. Své umění ukáže také Jakub Voráček v zápase Philadelphie FlyersNew Jersey Devils v sobotu 13. 2. od 19:05. Velmi pikantní zápas čeká Petra Mrázka a Davida Krejčího, kteří změří síly ve vzájemném zápase Detroitu proti Bostonu v neděli 14. 2. od 21:05.
V neděli 28. 2. od 21:05 stanice NOVA Sport 1 a videoportál VOYO dodatečně zařazují přímý přenos utkání Minnesota Wild a Florida Panthers. Diváci si tak budou moci v únoru užít celkem šest utkání s Jaromírem Jágrem živě!
přenosy
– Tisková zpráva NOVA Sport, redakčně upraveno –
 

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -