- Reklama -

Na waiver listině přibyla čtveřice hráčů

- Reklama -

V pátek skončil na bezpodmínečné waiver listině útočník New Jersey Nikita Gusev. Na bežné listině nechráněných hráčů pak byli zapsáni další čtyři hráči.

Edmonton na ni zapsal forvarda Kylea Turrise, který v tomto ročníku zaznamenal ve 25 zápasech tři asistence. Někdejší draftová trojka byla na listině už na začátku měsíce.

Útočník Montrealu Paul Byron figuruje na listině už potřetí. V tomto ročníku naskočil do 36 duelů s bilancí čtyř branek a osmi asistencí.

Ottawa zařadila na listinu forvarda Clarka Bishopa, který za ni v aktuální sezóně odehrál 12 klání se ziskem tří asistencí.

- Reklama -

Islanders na waiver list poslali brankáře Kena Applebyho, který má na svém kontě v NHL jen tři starty a to v sezóně 2017/18 za Devils.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -