- Reklama -

AWN-dray kah-SHEH. Boston se učí krkolomné jméno, Pasta se na nového parťáka těší

- Reklama -

Boston získal v pátek z Anaheimu útočníka Ondřeje Kašeho, čímž potěšil nejednoho stávajícího člena Medvědů. Velkou radost pak má především David Pastrňák, který se s kadaňským rodákem dobře zná.

„Pokaždé, když tu přijeli, šli jsme na večeři,“ svěřil se nejlepší střelec týmu deníku The Boston Globe. „Máme hodně společného. Rád se baví a miluje hokej.“

Fandíš Bostonu? Mrkni ZDE!

Bruins si od bývalého Kačera slibují upgradování na pravém křídle, za což byli ochotni poslat do Kalifornie mimo jiné volbu v prvním kole letošního draftu.

- Reklama -

O samotném trejdu jsme psali ZDE.

Kašeho nízký věk (24 let), rychlost, dovednosti a přívětivá cena (2,6 mil. dolarů ročně) přesvědčily generálního manažera Bostonu Dona Sweeneyho, ať po Čechovi sáhne.

„Jsme nadšení. Oplývá ofenzivními schopnostmi a velkým talentem. Navíc věříme, že zde může dále růst, začlenit se do naší party a obohatit náš klub,“ uvedl Sweeney.

Loňský finalista se přitom podle zámořských novinářů poohlížel po Tyleru Toffolim (vytrejdován do Vancouveru), Blakeu Colemanovi (vytrejdován do Tampy Bay), Chrisi Kreiderovi z Rangers, Kyleu Palmierovi z Devils či Joshi Andersonovi z Blue Jackets. Pozice pravého křídla v útoku Davida Krejčího ale nakonec připadla Kašemu.

Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -