- Reklama -

Bartošáka zatkla policie. Chtěl uškrtit přítelkyni

- Reklama -

Z kabiny hokejistů LA Kings se stává doupě násilníků a kriminálních živlů. Útočníci Jarret Stoll a Mike Richards měli loni problémy s držením nepovolených látek, obránce Vjačeslav Vojnov zase zvolil poněkud nestandardní způsob, jak vyřešit rodinné rozepře. S příchodem nového ročníku se i přes snahu klubového vedení situace nezlepšila. Na začátku tohoto týdne se rozhodl „napodobit“ ruského spoluhráče Patrik Bartošák.
Mladý český gólman se v pondělí odpoledne dopustil dvanácti prohřešků proti americkým zákonům, když napadl svoji přítelkyni. List Union Leader vycházející v New Hampshire vypočítává, že 22letý Bartošák o dva roky mladší dívku přirazil ke zdi, pokoušel se ji škrtit, zfackoval ji a použil i další fyzické násilí. Navíc ji vyhrožoval dalšími ranami do hlavy a zabitím.
„Jestli mi nemáš co říct, zabiju tě,“ zaznělo prý při incidentu z hotelového pokoje.


Mohlo by vás zajímat:


Policie loňského vítěze Calder Cupu zatkla a propustila ho až po složení kauce ve výši 10 tisíc dolarů. Bartošák má zakázáno jakýmkoliv způsobem kontaktovat přítelkyni a vrátit se na místo, kde se dopustil výše zmíněných trestných činů. Ze svého jednání se 16. prosince bude zodpovídat před soudem.
K celé záležitosti pochopitelně vydali stanovisko i LA Kings. „Jedná se o velice vážnou věc. Obvinění, kterým Bartošák čelí, reprezentují chování, které nebudeme tolerovat. Budeme pokračovat ve shromažďování informací. Další komentáře poskytneme, pokud to bude nutné.“
Vítkovický odchovanec a stabilní člen českých mládežnických reprezentací zahájil letošní sezónu na farmě Králů v Ontariu (AHL), ale za Petrem Budajem a Rayem Emerym příležitost zatím nedostal. Kvůli udržení v kondici byl proto před víkendem poslán do ECHL do týmu Manchester Monarchs, kde odchytal dva zápasy.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -