- Reklama -

Bieksa zachraňuje životy. Jeho stránka odvrátila smrt mladé dívky

- Reklama -

Kanadský obránce Kevin Bieksa sice ve Vancouveru nepůsobí už třetí sezónu, ale přesto má ve městě, kde strávil deset sezón, stále velké místo.
Šestatřicetiletý zadák působil v klubu Canucks v letech 2005 až 2015, kdy byl vyměněn k Anaheim Ducks. V týmu Canucks se stal velkým přítelem Ricka Rypiena, který v roce 2011 spáchal sebevraždu.
Po této události se Bieksa podílel na spuštění internetové adresy Mindcheck.ca. Jedná se o stránku, která má za cíl zvýšit mezi lidmi povědomí o duševním zdraví a pomoci nemeocným jedincům ve spojení s potřebnými zdroji.
Nedávno se Bieksa zveřejnil soukromou správu od jednoho ze svých fanoušků, kterému tato stránka pomohla.
„Ahoj Kevine,“ začíná dojemný vzkaz. Vždycky jsi byl mým oblíbeným hráčem Canucks, ale teď jsi ještě mnohem více. Má patnáctiletá dcera měla vplánu včera spáchat sebevraždu.“
Dále odesílatel popisuje, že návštěva stránky Mindcheck.ca mu pomohla rozpoznat, že něco není v pořádku a mohl svoji dceru odvézt do B.C. Children’s Hospital, kde o ní bylo včas postaráno.
„Nemohu vyjádřit, jak moc si cením toho, co jsi vytvořil. Vždy jsem tě miloval jako hráče, ale nyní tě považuji za osobu, která stojí za tím, že má dcera přežila další den. Děkuji Kevine!“


 
 
 

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -