- Reklama -

Bílé peklo. Dav ve Winnipegu si podával Fleuryho

- Reklama -

Fanshop týmu
Každý člen sestavy Golden Knights vám řekne, že hlavní zásluhu na postupu do finále Západní konference má Marc-Andre Fleury. Trojnásobný držitel Stanley Cupu je v letošním play-off brilantní a Vegas v něm našlo spolehlivou brankářskou oporu.
V úvodním zápase série proti Winnipegu na horkém kanadském ledě však Fleury svými výkony nahrál fanouškům Jets, kteří v něm našli snadný cíl svých pokřiků.
Gólman nevadského celku pustil v první třetině za svá záda tři branky a nechtěně tak vyburcoval návštěvníky v hale k mohutnému posměšnému skandování „Fleury, Fleury“.  Tím ale sborové představení fandů Tryskáčů neskončilo.


V průběhu klání došlo také k mnohem sofistikovanějšímu pokřiku „My chceme Subbana!“. Ten nevzýval obránce P.K. z Nashvillu, nýbrž jeho mladší bratra Malcolma, který plní u Zlatých rytířů pozici brankářské dvojky.

Trenér Gallant jejich originální prosbu nevyslyšel a Fleury dochytal souboj až do závěrečného hvizdu. Vegas utkání nakonec prohrálo 2:4 a navíc dobře poznalo, že v „bílém pekle“ se ještě pořádní zapotí.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -