- Reklama -

Buffalu se hroutí brankoviště

- Reklama -

Brankář Buffala Linus Ullmark utrpěl v úterním zápase proti Bostonu zranění dolní části těla, které se bude posuzovat na týdenní bázi. V této sezóně by si tak už nemusel zachytat.

Sabres chybí také gólman Carter Hutton, který pro zranění dolní části těla nechytal od 22. března. Už sice začal bruslit, jeho návrat se ale stále neplánuje. On i Ullmark se mohou stát po sezóně nechráněnými volnými hráči.

Ullmarka v úterý nahradil v bráně Dustin Tokarski, který nakonec vychytal svou první výhru v NHL od roku 2015. Další brankáři v hierarchii Michael Houser a Ukko-Pekka Luukkonen ještě v NHL nehráli.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -