- Reklama -

Capitals by rádi získali gólmanskou superstar

- Reklama -
Washington si chce posílit brankoviště a podle Elliottea Friedmana ze stanice Sportsnet má zájem o hvězdného gólmana Marc-Andre Fleuryho.

Brankářská jednička Chicaga má kontrakt s cap-hitem sedm miliónů dolarů, který mu končí po této sezóně. Smlouva také zahrnuje klauzuli, jež mu umožňuje vybrat deset týmů, do kterých nechce být vyměněn.

Blackhawks se aktuálně příliš nedaří, když okupují 14. místo v Západní konferenci. Očekává se proto, že před uzávěrkou přestupů budou v roli prodávajících.

37letý Fleury stále chytá na vysoké úrovni. V 39 zápasech dosáhl 91,3procentní úspěšnosti a průměru 2,76 gólu na utkání.

Capitals mají vyšší ambice než Blackhawks, v brankovišti ale vidí svou slabinu. Vítek Vaněček má při bilanci 9-6-5 91,2procentní úspešnosť zákroků, Iľja Samsonov kryl při bilanci 13-4-3 90,3 % střel.

- Reklama -

Friedman již dříve dodal, Vaněček patří mezi brankáře, o které má zájem Edmonton.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -