- Reklama -

Caps očekávají velký návrat

- Reklama -

Hvězdný zadák Washingtonu John Carlson očekává, že bude nazpět v sestavě ještě v této sezóně, ideálně budoucí týden.

33letý Američan utrpěl zlomeninu lebky a spánkové tepny, když jej 23. prosince zasáhla střela do hlavy. V sobotu trénoval s týmem v dresu nepovolujícím kontakty.

„Rád bych hrál co nejdříve. To je můj cíl…Myslím si, že velké překážky jsou už určitě za mnou a moje očekávání jsou, že bych mohl brzy hrát,“ uvedl Carlson pro ligový web.

Ve čtvrtek, kdy Capitals doma přivítají Chicago, bude jeho absence už tříměsíční. Carlson je proto netrpělivý a neumí se dočkat návratu.

- Reklama -

„Cítím se skutečně dobře a omlazeně. Myslím si, že tolik volna a během zimy jsem ještě v životě pravděpodobně neměl. Snažil jsem se o sebe starat, zlepšovat se a připravoval se na návrat,“ dodal rodák z Massachusetts.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -