- Reklama -

Carolina vyhlíží svého lídra

- Reklama -

Justin Williams se může po plánované pauze znovu vrátit do NHL.
38letý útočník, který zastával v minulé sezóně roli kapitána Canes a strávil v Carolině poslední dva roky, je s mužstvem opět v kontaktu.

Originální dárky NHL za pár kaček? Tohle je pro vás!

„Mezi ním a Hurricanes je čilá komunikace,“ uvedl Pierre LeBrun ze stanice TSN. „Pokud by se vrátil zpátky, chtěl by hrát zřejmě za tento tým.“
Williams si během offseason předsevzal, že si od hokeje odpočine, konec kariéry však neoznámil.
„Z důvodu mé současné nerozhodnosti a bez určitého mentálního a fyzického závazku, který jsem měl zvyklý mít, jsem se rozhodl, že od hokeje ustoupím,“ vysvětloval rodák z Ontaria své pohnutky.

„Není to 100procentní, ale znovu obul brusle a sám v posledních 3 – 4 týdnech trénuje,“ dodal LeBrun.

Williams získal svůj první Stanley Cup s Hurricanes a další dva přidal v dresu Kings. Mimo tyto dva celky strávil také nějaký čas ve Philadelphii a Washingtonu. Na svém kontě má ve slavné lize 1 244 utkání, v nichž nasbíral 312 branek a 474 asistencí. V uplynulé sezóně vstřelil 23 gólů a přidal 30 přihrávek.
Mančaft pod jeho vedením na jaře dokráčel až do finále Východní konference.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -