- Reklama -

NHL si drží návštěvnost, v nárůstu vedou Canes

- Reklama -

NHL měla k neděli průměrnou návštěvnost 17 123 fanoušků, což značí nárůst o 0,2 procenta oproti stejnému období minulého ročníku (17 086).
I nadále si nachází cestu nejvíce diváků do chicagské United Center (21 356) a to i navzdory faktu, že Blackhawks poslední dvě sezóny zmeškali play-off.

Originální dárky NHL za pár kaček? Tohle je pro vás!

Poslední šampióni ze St. Louis evidují v Enterprise Center v průměru 18 096 fandů, což je o 7,3 procenta více než v mistrovském ročníku.
Největší procentuální nárůst doposud zaznamenali Islanders (+11,6%) a Hurricanes (+22,4%). V absolutních číslech však patří oba celky stále mezi ty nejhorší v lize.
Smutné dno tabulky pak „opanovali“ Senators, na které chodí průměrně jen 11 592 diváků.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -