- Reklama -

Co s atmosférou? NHL prosí o pomoc fanoušky

- Reklama -

Zápasy bez diváků přinášejí NHL nové výzvy. Liga se snaží nahradit na stadiónech autentickou atmosféru a požádala proto držitele sezónních lístků, aby nahráli 30sekundová videa s povzbuzováním svého oblíbeného týmu a hráče.
Greg Wyshynski ze stanice ESPN informuje, že klipy budou využity na dokreslení atmosféry v prázdných halách v Torontu a Edmontonu a ke slyšení budou i v televizních přenosech kanadské televize Sportsnet a jejího amerického protějšku NBC.

HIT LÉTA: Plážové osušky NHL za výprodejové ceny!

Fandové budou muset při nahrávání dodržovat určitá pravidla. První tři sekundy musí předstírat, že očekávají branku a následně vybouchnout radostí a skandovat, že chtějí Pohár.
Hokejisté se tak nakonec dočkají i pokřiku „We want the Cup!“.
V první fázi projektu požádali své příznivce o videa Boston, Calgary, Chicago, Colorado, Florida, Rangers a Winnipeg.
Play-off začne 1. srpna předkolem a vyústí na přelomu září a října udělením Stanley Cupu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -