- Reklama -

Divoká noc v NHL: Podívejte se na přehled nejdůležitějších transakcí uplynulého dne

- Reklama -

Celá NHL se připravuje na dnešní zveřejnění jmen, která budou moct projít letošním rozšiřovacím draftem, kdy si bude vybírat 32. tým NHL Seatle Kraken. Kluby se tak na poslední chvíli ještě snažily obchodovat, aby uchránily své nejcennější zboží, případně o některé hráče nepřišly bez náhrady.

Český brankář Josef Kořenář sice v uplynulém týdnu podepsal s vedením San José Sharks novou smlouvu, v sobotu ale putoval do Arizony společně s volbou ve druhém kole draftu. Mezi Žraloky bude nově působit brankář Adin Hill.

Nebyla to však jediná výměna, kterou vedení Kojotů o víkendu uskutečnilo. Klub, který stojí na prahu přestavby do svého týmu přivedl také zkušeného Andreawa Ladda a několik voleb v draftu za budoucí vyrovnání.

Největším jménem, které měnilo působiště, se stal Ryan Ellis z Nashvillu. Do tohoto obchodu byli kromě Philadelphie zataženi i Rytíři z Vegas. Nashville obdržel od Flyers za Ellise obránce Phillipe Myerse a útočníka Nolana Patricka. Poslední jmenovaný se ale u Predators dlouho neohřál, protože hned putoval do Vegas za útočníka Codyho Glasse.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Sportsnet (@sportsnet)

- Reklama -

Obchodovali také současní šampioni z Tampy Bay. Jejich kádr opouští útočník Barclay Goodrow. Hlásit se bude u New York Rangers. Lightning za něj získali sedmou volbu v draftu v příštím roce.

Rangers poté ještě vyměnili svého útočníka Bretta Howdena do Vegas za Nicka DeSimoneho a čtvrtou volbu v draftu v příštím roce.

Dalším útočníkem, který si bude zvykat na nové působiště je Jared McCann. Pětadvacetiletý forvard bude nově působit v Torontu. Tučňáci získali protihodnotu v podobě talentovaného Filipa Halandera a sedmé volby v draftu v roce 2023.

 

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -